Certificeringen en Keurmerken

  International Security Agency heeft een door Justitie verstrekt ND nummer voor het verrichten van beveiligingswerkzaamheden.

  • Vergunning ND 1011

Tevens heeft International Security Agency een door Justitie verstrekt POB nummer voor het verrichten van recherche werkzaamheden.

  • Vergunning POB 939
  International Security Agency heeft het Keurmerk Beveiliging versie 3.Het Keurmerk Beveiliging, Versie 3,  is afgegeven namens De Nederlandse Veiligheidsbranche en biedt onze opdrachtgevers één belangrijk voordeel: wij hebben onze organisatie grondig geanalyseerd en beoordeeld op efficiency en effectiviteit. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de garantie dat afwijkingen van de gestelde norm doeltreffend worden gesignaleerd en gecorrigeerd. En dat de continuïteit van de dienstverlening voor onze opdrachtgevers gewaarborgd blijft.
  International Security Agency heeft het Keurmerk Evenementenbeveiliging.Het Keurmerk Evenementenbeveiliging is afgegeven namens De Nederlandse Veiligheidsbranche en biedt onze opdrachtgevers één belangrijk voordeel: wij hebben onze organisatie grondig geanalyseerd en beoordeeld op efficiency en effectiviteit. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de garantie dat afwijkingen van de gestelde norm doeltreffend worden gesignaleerd en gecorrigeerd. En dat de continuïteit van de dienstverlening voor onze opdrachtgevers gewaarborgd blijft.
  International Security Agency heeft het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau.Het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau is afgegeven namens De Nederlandse Veiligheidsbranche en biedt onze opdrachtgevers één belangrijk voordeel: wij hebben onze organisatie grondig geanalyseerd en beoordeeld op efficiency en effectiviteit. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de garantie dat afwijkingen van de gestelde norm doeltreffend worden gesignaleerd en gecorrigeerd. En dat de continuïteit van de dienstverlening voor onze opdrachtgevers gewaarborgd blijft.
  International Security Agency is aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche. En heeft als één van de weinige beveiligingsbedrijven drie Keurmerken, die vervaardigd zijn door de Nederlandse Veiligheidsbranche.
  International Security Agency is aangesloten bij de Vereniging voor Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging. Tevens is onze Algemeen directeur bestuurslid.Bedrijven die zijn aangesloten bij de VEHB helpen u graag met het organiseren en begeleiden van goede evenementen. Er is speciale aandacht voor het maken van een goed beveiligingsplan en advisering op gebied van het vergunningstraject.
  International Security Agency is een erkend ECABO leerbedrijf.Jaarlijks bieden wij meerdere stagiaires in verschillende disciplines een leerwerktraject aan.
  Erkend Praktijk Examen Centrum SVPB
  International Security Agency is Lid van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland. Tevens is ons Algemeen directeur bestuurslid.
  International Security Agency is Lid van de American Society for Industrial Security
  International Security Agency heeft het Keurmerk Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV).
  International Security Agency is Lid van de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening (NVB)
  International Security Agency is van de Lid International Foundation for Protection Officers (IFPO)