Geschiedenis

Geschiedenis

International Security Agency is sinds haar oprichting in 1998 gegroeid naar een full-service dienstverlener op het gebied van beveiliging, hospitality en veiligheid. Het van oorsprong Friese bedrijf heeft naast haar vestiging in Heeg, een vestiging in Amsterdam en Assen vanwaar zij haar klanten bedient. International Security Agency heeft ruim 500 medewerkersĀ  in dienst om aan uw vraag en kwaliteitseisen te voldoen.

Vanaf het jaar 2000 is International Security Agency uitgegroeid tot een professionele speler in de gehele beveiligingsmarkt. Onze dienstverlening is uitgebreid met reguliere beveiliging en een afdeling onderzoek & advisering, beide ondergebracht in een aparte entiteit. Onze B.V. reguliere beveiliging is gespecialiseerd in: objectbeveiliging, receptieservices, toezichthouders in (probleem) wijken, justitiƫle inrichtingen en opvangcentra. Door de diversiteit van opdrachten zijn de beveiligingsmedewerkers flexibel inzetbaar en gewend om met verschillende soorten bezoekers c.q. doelgroepen om te gaan. Eind 2012 is het besluit genomen om ISA-Traffic B.V. op te richten vanwege de veelvuldige vraag vanuit de markt naar deze vorm van dienstverlening door zowel de overheid, bedrijfsleven en sportsectoren.

Overname

In 2011 heeft International Security Agency het bedrijf Gerding Security Service (GSS) gevestigd te Assen overgenomen. In de regio Drenthe en Groningen heeft GSS op het gebied van evenementen-, horeca- en winkelbeveiliging een goede marktpositie verworven. De overname betekent voor de positie van International Security Agency een versterking in de markt.