Advisering

 

Vraagt u zich voldoende af hoe het met de veiligheid binnen uw organisatie is gesteld? Voldoet uw organisatie aan de wettelijk gestelde eisen? Kunt u na een incident de primaire bedrijfsprocessen nog continueren? Als werkgever dient u er alles aan te doen om een veilige en gezonde arbeidssituatie te bieden aan werknemers en bezoekers.  Om te kunnen werken aan een veilige en gezonde situatie moeten wel eerst de risico’s binnen de organisatie in kaart worden gebracht.

Aan welke risico’s staat uw organisatie zoal bloot? Binnen veel organisaties is onvoldoende kennis aanwezig op dit gebied.  International Security Agency is gespecialiseerd in analyse en advisering van risico’s op het gebied van veiligheid en beveiliging comfort de gestelde wettelijke eisen.

Onze specialisten kunnen deze zorg van u overnemen. Met gedegen en onderbouwde rapportages laten onze specialisten u de sterke en zwakke punten binnen uw organisatie zien en adviseren u over de maatregelen die u moet nemen. Zij waken ervoor dat uw organisatie constant voldoet aan de gewenste en wettelijke eisen, zodat u zich verzekerd weet van optimale bescherming van uw medewerkers en continuïteit van uw organisatie.

International Security Agency kan u adviseren op het gebied van:    
               
Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) Safety-check      
Calamiteitenplan     Pre- en in- employment screening  
Bedrijfsnoodplan     Brandveiligheidsinspectie  
Ontruimingsplan     Gebruiksvergunning (aanvraag en begeleiding)
Bedrijfshulpverleningsplan   Brandwachten      
Implementatie BHV en ontruimingsplan (Interim) safety management  

Wilt u meer weten over wat International Security Agency voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.