Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche

Kent u dat? Signalen of geruchten dat er iets niet klopt op een afdeling of met een medewerker. Verdenkingen van frauduleuze handelingen, onterecht ziekteverzuim of ander ongewenst gedrag. Maar los nog van de directe financiele schade, heerst er onrust binnen uw organisatie. Een zware last, die nog meer schade veroorzaakt. Alle reden om iets aan zo’n situatie te doen!

Een veelheid van organisaties schakelt onze afdeling bedrijfsrecherche dan ook in om een onderzoek in te stellen.

Op discrete, professionele en efficiënte wijze zullen onze onderzoekers u van dienst zijn en zij zullen de rust binnen uw organisatie weten te bewaren. Wij beseffen het belang hiervan.

Bij al ons handelen in dit kader respecteren wij de Privacy Gedragscode van het College Bescherming Persoonsgegevens en de Nederlandse Veiligheidsbranche. Verder houden wij ons aan de bepalingen, voortvloeiend uit onze vergunning van het Ministerie van Justitie voor het uitvoeren van dit soort onderzoeken.

Indien dit relevant en legitiem is, bedienen wij ons van efficiënte hulpmiddelen. Dit gebeurt soms in samenwerking met andere dienstverleners, echter te allen tijde in overeenstemming met de geldende rechtsregels.

Vraag hier uw gratis quickscan aan!

Wilt u meer informatie over bedrijfsrecherche of over wat International Security Agency Recherchediensten voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

RECHERCHEONDERZOEKEN

Fraudeonderzoek Onterecht verzuim
Diefstal en verduistering Concurrentiebeding
Handelsonderzoek Alimentatie
Verhaalsonderzoek Schadeclaim/toedrachtonderzoek
Corruptie Feitenonderzoek
Bedrijfsspionage Onderzoek in het buitenland
Getuigenverhoor Handschriftanalyse
Pre employment screening Buitendienstcontrole
Pre business screening Sweeping
  ICT onderzoek