Evenementenbeveiliging

 Evenementenbeveiliging

Evenementen en veiligheid, deze combinatie is ons op het lijf geschreven. Al meer dan 15 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van evenementenbeveiliging. Sinds  de oprichting  in 1998 is International Security Agency zich gaan richten op het beveiligen van publieksevenementen.  Dit zijn groot- en kleinschalige evenementen welke variëren op het gebied van muziek, sport, politiek en cultuur. International Security Agency behoort inmiddels in Nederland tot de Top 3 van bedrijven in evenementenbeveiliging.

 

Meer dan alleen beveiligen

Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van beveiligingsmedewerkers, maar om het gehele traject. Van advies, vergunningsverleningstraject, overleg met overheidsinstanties, veiligheidsplan, uitvoering tot evaluatie. Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk. Hierbij kunt u denken aan de locatie, aard en doelgroep van uw evenement. Een gedegen voorbereiding met hierin een op maat gemaakt veiligheidsadvies maken dan ook onderdeel van onze standaard. Op basis van uw wensen, doelstellingen en beschikbare budget stellen wij daarom een op maat gesneden plan van aanpak samen. U ontvangt een helder en duidelijk advies, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. En dat is een hele zorg minder!

Persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons in de evenementenbeveiliging door onze persoonlijke benadering, onze ruime ervaring, onze vakkennis en ons keurmerk evenementenbeveiliging. Door onze gedegen aanpak en door de inzet van gekwalificeerd personeel, bieden wij onze klanten een hoog niveau aan kwaliteit en veiligheid binnen de evenementenbeveiliging. Wij zetten ons graag voor meer dan 100% in om uw evenement tot een gedenkwaardig moment te maken, waarbij het publiek op een veilige manier wordt vermaakt. 

Gastheerschap

Naast beveiliging en veiligheid staat gastheerschap bij ons voorop. De aanwezige beveiliging is immers het visitekaartje van uw evenement. Wij zien onze beveiliging dan ook als integraal onderdeel van uw organisatie. De uitstraling en werkwijze van de beveiligers op uw evenement moeten hierbij overeenkomen met de wensen van u als opdrachtgever.

International Security Agency is te zien op vele uiteenlopende locaties en evenementen door heel Nederland. Een paar evenementen, die door ons beveiligd worden zijn: TT in Assen, het Truckstar Festival, Milan Festival, de City Racing Rotterdam en alle evenementen die in het Stadhuis Den Haag plaats vinden. 

Wilt u meer informatie over evenementenbeveiliging of over wat International Security Agency voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.