Objectbeveiliging

International Security Agency heeft de expertise en ervaring die nodig is voor goede, betrouwbare objectbeveiliging. De aanwezigheid van onze gediplomeerde objectbeveiligers werkt zowel preventief als repressief. Preventief, want uw eigendommen worden zichtbaar beveiligd. Repressief, omdat er kordaat wordt opgetreden wanneer zich ongewenste situaties voordoen. (Bedrijfs-) gevolgschaden worden zo voorkomen.

Onze beveiligers

Onze mensen zijn thuis in het beveiligen van bedrijven, scholen, ziekenhuizen en winkels. Ze zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie. Immers, elk object is anders en een gedegen kennis van  het object is essentieel.

De objectbeveiliger weet wat zich in en om uw bedrijfspand afspeelt en biedt veiligheid door toezicht en handelend optreden. Naast de algemene beveiligingstaken, kan de objectbeveiliger ook fungeren als portier en/of receptionist.

Onze objectbeveiligers benaderen risicobeheersing altijd vanuit een integrale aanpak: beveiliging (fysiek, organisatorisch en mentaal), brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en integriteit gaan hand in hand. Voor u als opdrachtgever betekent deze handelswijze simpelweg kwaliteit, continuïteit en kostenbesparing. Stuk voor stuk zekerheden die de kwetsbaarheid van uw organisatie verkleinen.

Objectbeveiliging- de mogelijkheden

Waar uw specifieke behoefte aan objectbeveiliging ook ligt: International Security Agency is uw partner. Met een ruime ervaring op het gebied van objectbeveiliging en ons Keurmerk Beveiliging krijgt u als opdrachtgever de garantie op een flexibele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Meedenken inzake Integrale objectbeveiliging is voor ons  vanzelfsprekend.

Door het inzetten van objectbeveiliging door onze organisatie bent u verzekerd van optimale preventie en blijft uw bedrijfsproces te allen tijde gewaarborgd.

Wilt u meer informatie over objectbeveiliging of weten wat International Security Agency voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.