Receptiediensten

Receptiediensten

De receptie is een belangrijke beeldvormer. Er bestaat geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Zowel voor interne als externe gasten is een optimaal draaiende receptie van groot belang. Een gastvrij en vriendelijk onthaal bij uw receptie bepaalt voor een groot deel de persoonlijke sfeer en kwaliteit van uw organisatie.

De receptionisten van International Security Agency bieden u een professioneel en gastvrij welkom. De kwaliteit van onze receptiediensten begint al bij de zorgvuldige werving van onze medewerkers. U mag dan ook veel van hen verwachten.

Binnen uw bedrijf is de receptie het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en leveranciers. Veel ondernemingen kiezen daarom voor receptiediensten, waar naast hospitality ook de veiligheid en de beveiliging de benodigde aandacht krijgt.

International Security Agency levert receptiediensten aan diverse bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen. U kunt bij ons terecht voor het invullen van tijdelijke, maar ook voor permanente bezetting van uw front office.

Onze receptionisten staan erom bekend representatief te zijn en bezitten een hoge dosis aan professionaliteit, flexibiliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Zij kennen het belang van een goed onthaal van uw gasten en heten uw gasten een warm welkom.

Om de identiteit van uw organisatie te waarborgen bepalen wij samen met u de wensen, behoeften en verwachtingen.

Wilt u informatie over de receptiediensten van International Security Agency? Neem dan contact met ons op.