International Security Agency

Uw partner in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en handhaving & toezicht

International Security Agency (ISA) is opgericht in 1998 en inmiddels uitgegroeid tot een professionele speler in de totale beveiligings- en veiligheidsmarkt in Nederland. ISA is specialist op het gebied van objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en handhaving & toezicht.

Naast dat wij uw organisatie totaal kunnen ontzorgen op het gebied van beveiliging, zijn wij in staat om uw organisatie te ondersteunen met onze hospitality services. Met onze maatwerk hospitality services aanpak richt ISA zich op het creëren van een unieke en persoonlijke bezoekbeleving voor uw gasten, medewerkers en leveranciers. Zo leveren wij toegevoegde waarde en dragen wij bij aan het succes van uw organisatie.

ISA is gespecialiseerd in:

Benieuwd hoe ISA uw organisatie kan ontzorgen op het gebied van beveiliging?

Neem contact op Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor ISA?

ISA is beveiligingspartner van:

logo rai
logo walt disney company
logo arena
logo ahoy
logo ziggo dome
logo ajax
logo gemeenste den haag
tt circuit assen logo
4 daagse logo
logo gemeente amsterdam

Beveiligingsbedrijf in de randstad en omstreken

International Security Agency is gespecialiseerd in verschillende soorten beveiliging, van evenementbeveiliging bij live entertainment, festivals, beurzen en topsport tot aan objectbeveiliging bij kantoren, overheidsgebouwen, winkels, bouwplaatsen en in de zorg. Juist door jarenlange ervaring en de diversiteit aan opdrachten in de verschillende segmenten, zijn onze medewerkers flexibel inzetbaar en gewend om met verschillende soorten bezoekers c.q. doelgroepen om te gaan.

International Security Agency is met haar hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam, vanwaar wij uw als beveiligingspartner ideaal van dienst kunnen zijn voor opdrachten in en om de randstad. Zo zijn wij bijvoorbeeld veel actief in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Friesland, maar ook in alle steden hier omheen.

Neem contact op Offerte aanvragen

Beveiliging vacatures

Op zoek naar een baan in de beveiliging? Kom dan direct ons team versterken en wordt ook onderdeel van onze ISA familie!

Bij ISA zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen om ons team te versterken. Zo hebben wij doorgaans openstaande vacatures in de evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, hospitality services en handhaving, maar ook gewoon op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Ben je nog in opleiding of ben je al een gediplomeerd beveiliger? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk al onze openstaande vacatures of solliciteer direct en vind ook jouw droombaan in de beveiliging.

Bekijk alle vacatures Solliciteer direct!