ISA_Academy

isa acaInternational Security Agency (ISA) heeft in 2012 een uniek opleidings- en trainingshuis ontwikkeld. De ISA_Academy verzorgt op maat gemaakte opleidingen en trainingen voor klanten en externen met als doel het delen van de kennis, kunde en vaardigheden die onze beveiligingsorganisatie al meer dan 10 jaar van succes voorzien. Daarnaast werken wij met de ISA_Academy bewust aan de ontwikkeling en ontplooiing van onze medewerkers.

De ISA_Academy onderscheidt zich in de markt door:

  • De persoonlijke en intensieve begeleiding van de cursisten;
  • Het aanbieden van ISO-gecertificeerde trainingen;
  • Opleidingen/trainingen worden als maatwerk aan u aangeboden;
  • Aanpassing en uitbreiding van de cursussen is een continu proces, doordat waardevolle nieuwe ervaringen in lopende opleidingen en trainingen direct worden verwerkt;
  • Eigen trainingslokalen, maar ook het aanbieden van trainingen op locatie(Incompany training);
  • Samenwerkingsverbanden met diverse opleidings- en trainingsinstituten zoals NIKTA en het NIBHV voor de kwalitatieve ontwikkeling van opleidingen en trainingen;
  • Efficiency en effectiviteit.

ISA hecht veel waarde aan het opleiden, trainen en begeleiden van medewerkers. De doelstelling is om kennis, kunde en vaardigheden die medewerkers nodig hebben om in het werkveld naar tevredenheid van opdrachtgevers te kunnen functioneren op een kwalitatief zo hoog mogelijk peil te krijgen en te houden.  De ISA_Academy verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van beveiliging, veiligheid en hospitality. Het continu opleiden en trainen van medewerkers is ontstaan vanuit de eisen, wensen en voortdurende vraag naar goed gekwalificeerd beveiligingspersoneel.

Wilt u meer informatie over de ISA_Academy of over wat de ISA_Academy voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.