ISA beveiligt droom van The Walt Disney Company

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Per 1 maart 2018 start International Security Agency (ISA) met haar High-Level-Security dienstverlening op het hoofdkantoor van The Walt Disney Company (wat beter bekend staat als Disney) te Hoofddorp. Na een wereldwijde aanbesteding is ISA als lokale fullservice beveiligingspartner voor Nederland gekozen.

Naast het verzorgen van de manbewaking op het hoofdkantoor, verzorgt ISA ook de beveiliging voor alle specials en evenementen van The Walt Disney Company in Nederland. Alle ingezette beveiligingsmaatregelen staan in het teken van de droom die Disney richting haar klanten en medewerkers uitdraagt:

“Het verbinden van families, van jong tot oud, door middel van entertainment, amusement en plezier.”

Wij beveiligen Walt Disney - ISA Security

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]