jesus christ superstar 2018 ISADe rockopera Jesus Christ Superstar met Ted Neeley komt met Pasen terug naar Nederland! De producenten van Jesus Christ Superstar zijn er bijzonder trots op dat ze een nieuwe Europese tournee van de rockopera mogen aankondigen voor 2018-2019. Na het overweldigende succes van Jesus Christ Superstar in Italië, Nederland en België, gaat de productie nu ook naar landen als Bulgarije, Slowakije, Spanje en Denemarken.

Om aan de vele verzoeken van de fans na de succesvolle tournee en de sensationele finale in Ahoy, maar bovenal ook de wens van Ted Neeley zelf om terug te keren, is ook Nederland opgenomen in deze nieuwe Europese tournee.

Ted Neeley verheugt zich erop om wederom naar Nederland te komen omdat hij ondertussen is gaan houden van de mensen, de kunst en cultuur en niet te vergeten de stroopwafels. Ondanks dat The Grand Final in Ahoy met special guests Yvonne Elliman, Barry Dennen en zelfs Sir Tim Rice, eigenlijk bedoeld was als afscheid van het Nederlandse publiek, sprak Ted na dit laatste optreden al uit dat hij het liefst zo snel mogelijk weer op de Nederlandse podia wilde terugkeren omdat het Nederlandse publiek voor hem zo hartverwarmend is en hem zoveel energie geeft.

Jesus Christ Superstar komt voor slechts 7 voorstellingen terug naar Nederland en is van 28 maart t/m 1 april 2018 te zien in AFAS Live Amsterdam. International Security Agency (ISA) verzorgt als vaste partner de beveiliging en hospitality bij deze rockopera!