ISA beveiligt show stand-up comedian Trevor Noah in Ziggo Dome!

ISA beveiligt show Trevor Noah

Trevor Noah geeft op 20 mei 2018 een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Zuid-Afrikaanse komiek, die vooral bekend is als presentator van de Amerikaanse talkshow The Daily Show, is te zien met zijn show End of Days. International Security Agency (ISA) verzorgt als partner de beveiliging en hospitality services in een uitverkochte Ziggo Dome.

Noah, die werd geboren als zoon van een zwarte Zuid-Afrikaanse moeder en een blanke Europese vader, werd een ster in eigen land dankzij een grote rol in de Zuid-Afrikaanse soapserie Isidingo en presenteerde diverse shows op de nationale televisie.

In 2012 werd hij door zijn Zuid-Afrikaanse collega’s uitgeroepen tot ‘komiek van het jaar’. In 2015 volgde de komiek Jon Stewart op als presentator van Comedy Central’s The Daily Show. Noah schreef daarnaast ook het boek Born a Crime: Stories from a South African Childhood.