Het grootste hotel van de Benelux, Nhow Amsterdam RAI kiest voor ISA

 

oma hotel amsterdam

Zowel in Amsterdam als in de wereldwijde hotelbranche werd er enthousiast uitgekeken naar de opening van Nhow Amsterdam RAI, welke op 10 januari jl. haar deuren heeft geopend. Nhow Amsterdam RAI is een lifestyle merk van NH Hotel Group en is het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. International Security Agency (ISA) is als nieuwe partner geselecteerd om de komende jaren 24/7 beveiligingsdiensten te leveren voor dit nu al iconische gebouw aan de Zuidas.

Nhow Amsterdam RAI ligt op het RAI-complex, in de driehoek van de Europa Boulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam. In de 650 hotelkamers en openbare ruimtes creëren invloeden uit de hele wereld een spannende mix van kleuren en patronen. Zes unieke kamerontwerpen zijn geïnspireerd op de zes richtingen waarnaar de zijden van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. Het interieurdesign symboliseert de culturele smeltkroes die Amsterdam al ruim 400 jaar is.  Tevens lanceert THE ENTOURAGE GROUP binnenkort op de bovenste etage op 91 meter hoogte een toegankelijk restaurant & bar en skylounge & bar, met een panoramische uitzicht over de stad.

Hostmanship, Partnership, Kwaliteit en Flexibiliteit speelde een grote rol in het offertetraject ten behoeve van beveiligingsdiensten bij Nhow Amsterdam RAI. Branch Manager Nick Bastiaenen van ISA: “Wij proberen voor onze relaties altijd out of the box te denken, om ze net dat beetje meer te kunnen bieden en ons zo te onderscheiden van de concullega. Vanuit onze expertise hebben wij gekeken hoe wij de inzet van beveiliging bij Nhow Amsterdam RAI effectief en kostenefficiënt konden inregelen. Hierbij zetten wij in op proactief en vooral gastvrij beveiligen, waarbij wij de inzet flexibel en dynamisch inrichten op bezetting, behoeftes en wensen bij Nhow Amsterdam RAI. Hierbij werken wij informatie gestuurd en nemen wij de zorg op het gebied van beveiliging en veiligheid als partner uit handen, zodat de medewerkers van Nhow Amsterdam RAI zich 100% kunnen focussen op het bieden van een optimale gastbeleving. Wij zijn blij en trots dat Nhow Amsterdam RAI gekozen heeft voor onze organisatie en kijken uit naar de toekomst.”