Maatwerk security oplossingen voor beveiliging, hospitality en veiligheid

Beveiligingsbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf in Amsterdam? Bij ISA zijn wij gespecialiseerd in objectbeveiligingevenementenbeveiliging en handhaving & toezicht.

Vraag offerte aan Neem contact op

Beveiliging is in goede handen bij hét beveiligingsbedrijf uit Amsterdam

Bent u op zoek naar beveiliging? Dan is International Security Agency voor u de juist partner. Wij leveren ervaren vakmensen die de juiste opleiding hebben gevolgd en weten wat ze te doen staat. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten beveiliging waaronder objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, hospitality services en handhaving & toezicht. De veiligheid van u, uw bedrijf, uw personeel en uw klanten is bij ons in goede handen.

Objectbeveiliging Amsterdam

Door objectbeveiliging in te zetten is uw bedrijfspand binnen en buiten kantoortijden beschermd tegen onder meer diefstal, vernieling en vandalisme. Ook als u over een alarminstallatie beschikt, is het verstandig om gebruik te maken van objectbeveiliging via een beveiligingsbedrijf uit Amsterdam. Onze beveiligers komen buiten kantoortijden naar uw pand zodra het alarm afgaat. Tijdens kantoortijden werken onze objectbeveiligers als portier of receptionist en voeren zij controle rondes uit zodat eventuele problemen snel gesignaleerd en opgelost worden. Zo voelen uw medewerkers en bezoekers zich nog veiliger.

Evenementenbeveiliging Amsterdam

Bij het organiseren van een evenement staat veiligheid voorop. Vaak zijn er aan een evenement specifieke wensen en eisen verbonden. International Security Agency heeft ervaring met zowel grote als kleine evenementen. Wij leiden beurzen, congressen, sportwedstrijden, festivals en concerten in goede banen. Onze gediplomeerde beveiligers zorgen voor veiligheid én laten uw bezoekers zich welkom voelen. Zij zijn het visitekaartje van uw organisatie. Op basis van een kennismakingsgesprek en een risicoanalyse bepalen wij welke inzet er nodig is om uw evenement veilig te laten verlopen.

Hospitality Services Amsterdam

Gastvrijheid en veiligheid gaan bij ons hand in hand. Wij kijken niet alleen naar regels en procedures om de veiligheid van uw bezoekers en uw personeel te waarborgen. Naast de taken als beveiliger voeren onze mensen ook andere werkzaamheden uit zoals het verwelkomen van bezoekers, het aannemen van de telefoon of het begeleiden van gasten in het gebouw. Onze medewerkers stellen zich gastvrij op en vertrouwen niet blindelings op technische beveiligingsmaatregelen. De menselijke maat is hierbij belangrijk. Onze mensen kijken rond en zijn zich bewust van hun omgeving. Zij vangen daardoor veel signalen op. Door de beveiligers van International Security Agency in te zetten hoeft u uw bedrijf niet hermetisch af te sluiten om toch optimaal beveiligd te zijn.

Handhaving & toezicht Amsterdam

Bij International Security Agency kunt u ook terecht voor het inhuren van toezichthouders en handhavers. Onze mensen hebben verschillende opleidingen gevolgd, zijn BOA en beschikken bovendien over een EHBO-diploma. Dat maakt dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn. Heeft u naast uw vaste medewerkers behoefte aan een flexibele schil van medewerkers die op diverse plekken inzetbaar zijn? Onze toezichthouders en handhavers zijn direct inzetbaar en wij hebben veel ervaring in het samenwerken met gemeenten. Ook werken wij regelmatig nauw samen met de politie en het jongerenwerk. Ons werkterrein varieert van de inzet in horeca uitgaansgebieden tot probleemgebieden in de stad en ook op andere werkterreinen zijn wij inzetbaar.

Interesse in diensten van International Security Agency?

Vraag een offerte op of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsmakingsgesprek. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.