Maatwerk security oplossingen voor beveiliging, hospitality en veiligheid

Beveiligingsbedrijf Den Haag

Op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf in Den Haag? Bij ISA zijn wij gespecialiseerd in objectbeveiligingevenementenbeveiliging en handhaving & toezicht.

Vraag offerte aan Neem contact op

International Security Agency ook actief in Den Haag

Wilt u uw winkel, object, zorginstelling of bedrijf beveiligen? Of bent u op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf in Den Haag voor uw evenement. Schakel onze ervaren beveiligers in wanneer het u uitkomt. Wij helpen u met beveiliging voor onbepaalde tijd of tijdens een eenmalige samenwerking. De keuze is aan u. We stellen graag een beveiligingsplan op maat voor u op, zodat de beveiligingsdiensten perfect aansluiten bij uw wensen en bedrijfsvoering.

Ons beveiligingsbedrijf Den Haag biedt diverse diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, hospitality services en in te schakelen voor handhaving & toezicht. Door te werken met de nieuwste technologieën, in te spelen op het continu veranderende veiligheidsbeeld en te voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen weet u zeker dat u en uw gasten of eigendommen veilig zijn.

Betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Den Haag

Uw beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Dit zijn wij ons als geen ander bewust, vandaar dat wij er alles aan doen om de zwakste schakels weg te werken. Dit doen we onder andere door enkel te werken met deskundige, gedreven werknemers met de juiste opleiding. Uw beveiliger is opgeleid om mogelijke beveiligingsproblemen proactief aan te snijden, zodat u nooit onnodige risico’s loopt. Daarbij weet ons beveiligingsbedrijf in Den Haag dat beveiliging en hospitality naadloos op elkaar aansluiten. Daarom trainen wij onze medewerkers niet alleen om kordaat en effectief op te treden in een onveilige situatie, maar zijn ze ook getraind in gastvrijheid. Hierdoor zijn de beveiligers zeer breed inzetbaar.

Evenementenbeveiliging in Den Haag

Van concerten tot festivals, beurzen en sportevenementen, uw evenement vraagt om een professionele aanpak op het gebied van beveiliging. Er komen veel mensen bij elkaar en dit brengt risico’s met zich mee. Zo kunnen zich ongeregeldheden voordoen die de sfeer niet ten goede komen. Wanneer hier niet adequaat op wordt gereageerd levert dit gevaar op voor de bezoekers, artiesten en de organisatie. Door een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in Den Haag in te huren voorkomt u dat situaties escaleren. Wij bieden u een doeltreffende oplossing dat wordt afgestemd op uw specifieke evenement. Op de eerste plaats gaan onze beveiligers preventief te werk.

Objectbeveiliging Den Haag

Onze beveiligers zijn preventief aanwezig en controleren onder andere ruimtes, ramen en deuren, goederenverkeer en in- en uitgaande personen. Ook het uitvoeren van brand-/sluitrondes behoort tot de mogelijkheden. Uw beveiliger is niet alleen gespecialiseerd in algemene beveiligingstaken, maar valt ook in te zetten als bijvoorbeeld portier of receptionist. Hiermee is uw beveiliger direct het visitekaartje van uw bedrijf, want klanten en relaties dienen gastvrij onthaald te worden. Wij combineren correcte gastvrijheid met opmerkzaamheid en discretie. Onze beveiligers zijn te allen tijde alert op calamiteiten en rapporteren onregelmatigheden. Hierdoor kunt u zich bezig houden met het primaire werkproces en hoeft u niet te denken aan de beveiliging van uw object.

Handhaving & Toezicht Den Haag

Steeds meer gemeenten gaan ertoe over om toezicht en handhaving gedeeltelijk of in zijn geheel aan ons uit te besteden. Dat kan onder andere om specifieke handhavingsprojecten te realiseren, zoals op het gebied van de Drank- en Horecawet, als parkeercontroleur of als Buitengewoon Opsporingsambtenaar.

Contact opnemen met International Security Agency

Wilt u meer weten of wilt u vrijblijvend kennismaken met ons beveiligingsbedrijf Den Haag? Neem contact op of vraag direct een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar uw beveiligingsbehoefte.