Come and work in security

Vacancies Object security

Looking for a job in security? Then view all vacancies or Apply directly! Do you have questions about one of our vacancies? Then please contact Please contact us and we will be happy to help.

Vacancies Apply now Contact us

Object security officer

Working as an object security officer means that you must have a great sense of responsibility. As an object security officer, the safety of visitors and employees of various government bodies is in your hands. You carry out general security work, such as enforcing the house rules and implementing established procedures. You provide preventive supervision by making check, open, fire and closing rounds, notice any irregularities, i.e. deviating situations, and act accordingly. In the position of object security officer, you are always proactive and with a representative attitude, this makes you the client's business card.

In addition, you are a property security officer who, with a hospitable security focus, ensures a pleasant, "always welcome", atmosphere and creates the ultimate hospitality experience for the employees and visitors of the property.

Verantwoordelijkheid als objectbeveiliger

Als objectbeveiliger ben jij verantwoordelijk voor uiteenlopende beveiligingswerkzaamheden op een bedrijfsterrein, bij een kantoorpand, of bij andere gebouwen waar organisaties hun werkzaamheden onderbrengen. Een objectbeveiliger zorgt voor de algemene veiligheid van een ieder die het terrein of pand betreed en beschermt objecten en organisaties tegen diefstal, vandalisme of fraude. Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle ruimtes van het object gecontroleerd. Tijdens deze rondes wordt er gelet op alles wat de organisatie kan schade en kunnen onregelmatigheden in de kiem gesmoord worden. Ook het uitvoeren van toegangscontrole en het ontvangen en registreren van bezoekers behoort tot de taken van een objectbeveiliger. Een object beveiliger is in de meeste gevallen dan ook het visitekaartje van het object omdat hij of zij, het eerste contactmomentje legt met een bezoeker of medewerker die het pand betreed door hen vriendelijk te woord te staan en eventueel door te verwijzen.

Samen met je collega’s draagt een objectbeveiliger bij aan de veiligheid van bezoekers en werknemers, en zorgt een objectbeveiliger ervoor dat bezoekers en werknemers van het object zich welkom en veilig voelen.

Waar werkt een objectbeveiliger van ISA Security?

Bij ISA Security kun je aan de slag op verschillende unieke locaties met ieder zijn eigen charmes. Zo zijn er objecten waar gastvrijheid en het begeleiden van bezoekers de hoofdtaken zijn zoals bij Gemeentelijke objecten. Maar bij zorginstellingen, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zitten, of dak- en thuisloos objecten, is het belangrijk dat een objectbeveiliger zich inzet met een andere benadering.

Ook zijn er objecten waar agressie voorkomt, zoals het dak- en thuisloze loket, hier is het belangrijk om goed te kunnen relativeren en negatieve opmerkingen niet persoonlijk op te vatten. Situaties de-escaleren valt precies in het straatje van een objectbeveiliger bij ISA Security. Jij bent communicatief sterk waardoor jij mensen verbaal kan kalmeren, en waardoor het stellen van grenzen, en het duidelijk overbrengen hiervan, voor jou geen probleem is.

High Risk Obejectbeveiliging

Naast de unieke locaties die ISA Security beveiligd, beveiligen wij ook een bijzonder object, namelijk een high risk object! Waarom is dit een high risk object? Omdat in dit pand de samenwerking van de politiediensten, van de Europese Unie, plaatsvindt.

Werken op een high risk object is niet voor iedere objectbeveiliger weggelegd, want er zijn hoge verwachtingen! Zo worden er op het object verschillende gesprekstechnieken toegepast in de Nederlandse en Engelse taal, en dient de objectbeveiliger ervaring te hebben met het gebruiken van X-Ray apparatuur.