Met ISA de toekomst in

Onze visie

International Security Agency (ISA) streeft in alles wat zij doet naar het creëren van een veilige en gastvrije omgeving voor haar opdrachtgevers, hun medewerkers en bezoekers en onze eigen medewerkers.

Ons doel als beveiligingsorganisatie is dan ook: Creating safer places.

Neem contact op

Creating safer places staat centraal in onze strategie en herinnert ons en onze medewerkers elke dag eraan om een belangrijke bijdrage te leveren aan het onbezorgd kunnen leven, werken en samenkomen op de locaties en projecten waar wij actief zijn.

Waarbij onze opdrachtgevers en hun medewerkers zich volledig kunnen focussen op de core business en hetgeen wat voor hen belangrijk is.

Creating safer places is de uitdaging van onze organisatie om (nog) beter te worden. Beter als dienstverlener, beter als werkgever, beter als maatschappelijke speler in een steeds grotere beveiligingsmarkt. Van bedrijfsleven, evenementen, bouw en zorg tot overheid.

Creating safer places gaat verder dan het alleen leveren van standaard beveiligingsoplossingen en – diensten. ISA bouwt haar dienstverlening met creatieve en duurzame oplossingen uit tot een integraal beveiligings- & veiligheidsconcept op maat, die gericht is op uw risico-, dreigings- en publieksprofiel en de behoeften, wensen en eisen van uw organisatie. Hierbij stappen wij uit de traditioneel gangbare maar weinig effectieve of ontzorgende: “U vraagt, Wij draaien”-verhouding en streven wij in een cyclisch proces naar optimalisatie van de vier K’s in onze dienstverlening: lage Kosten, hoge Kwaliteit, maximale Klantbeleving en Klanttevredenheid.

Creating safer places realiseren we dagelijks met circa 500 beveiligers, hosts en toezichthouders, die allen bij ons in loondienst werken. Ieder met een eigen verhaal, unieke talenten, een gedeelde visie en dezelfde waarden. Allemaal professioneel, betrokken en gedreven om dagelijks de beste service te verlenen. Zij maken het verschil voor onze opdrachtgevers en wij als werkgever zorgen dat ze het verschil kunnen blijven maken.