Kom ook werken in de beveiliging

Vacatures Evenementenbeveiliging

Op zoek naar een baan in de beveiliging? Bekijk dan alle vacatures of solliciteer direct! Heb je vragen over één van onze vacatures? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Openstaande vacatures Solliciteer direct Neem contact op

Evenementenbeveiliger

Geen dag is hetzelfde voor een evenementenbeveiliger en al helemaal niet bij ISA Security. Bij ons kom je te werken op grootschalige festivals en concerten van bekende artiesten zoals Celine Dion, Maluma en Snoop Dogg, (deze staan op de planning 2021/2022). Maar ook sportevenementen zoals de TT Assen en andere legendarische races op het circuit van Zandvoort en natuurlijk kleinschalige (bedrijf)feesten van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger waar ook jij, een leuke goodiebag ontvangt.

Sta je vandaag backstage, waarbij je dj’s / artiesten moet begeleiden, frontstage waarbij je hen moet beschermen tegen overenthousiaste fans die de podium proberen te betreden of loop je tijdens jouw dienst door de menigte waarbij je zorgt voor orde, zodat bezoekers zich veilig kunnen bewegen over het terrein (Crowd Controle). Jouw werkzaamheden als evenementenbeveiliger, kan verschillen per evenement maar één ding staat altijd vast: de veiligheid van alle bezoekers en personeel, op een evenement, waarborgen. Dit doe je niet alleen maar met een ervaren team van super leuke evenementenbeveiligers.

Verantwoordelijkheid als evenementenbeveiliger

Waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan verschillende veiligheidsrisico’s. Hierom is de beveiliging bij zowel kleine evenementen als grote evenementen erg belangrijk.

Als evenementenbeveiliger ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden op festivals, sportevenementen of andere openbare evenementen en soms zelf privé evenementen. Denk hierbij aan het houden van toegangscontroles en visitaties, crowd control, het begeleiden/beschermen van bekende personen, hulp verlening (EHBO) en natuurlijk het waarborgen van de algemene veiligheid tijdens deze evenementen. Een evenementenbeveiliger beschikt over de juiste vaardigheden om de orde en rust op een evenement te bewaren.

Een goede evenementenbeveiliger is contactgericht en weet zich communicatief goed staande te houden. Hiernaast is een goede evenementenbeveiliger representatief, integer en een ijzersterke teamspeler waardoor de samenwerking tussen collega beveiligers, en eventuele hulpdiensten, vlekkeloos verloopt.

Waar kom je te werken als evenementenbeveiliger bij ISA Security?

Evenementen kunnen enorm verschillen in omvang, zo kan je werkzaam zijn bij een sportevenement in een vol stadion, kan je werkzaam zijn op een plaatselijk evenement dat minder bezoekers trekt of kan je als evenementenbeveiliger ingezet worden om publieke evenementen zoals verkiezingen in goede banen te laten verlopen. Het andere moment sta je op één van de vetste festivals van het land als eerste aanspreekpunt voor bezoekers (en om een beetje te genieten natuurlijk!).

 Als evenementenbeveiliger heb je dus veel afwisseling en is geen dag hetzelfde.