Word jij onze nieuwe collega?

Beveiliger vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de beveiliging, hou je van een uitdaging en weet je hoe je goed met mensen om moet gaan? Bekijk dan alle openstaande vacatures of solliciteer direct en kom ook werken in de beveiliging bij International Security Agency!

Solliciteer direct Bekijk vacatures Vragen? Neem contact op!
word jij onze nieuwe collega

Kom ook werken bij het grootste beveiligingsbedrijf in Amsterdam en omstreken

Kan jij goed met mensen omgaan en veiligheid garanderen en tegelijkertijd bezoekers een fijne ervaring bezorgen? Ben je op zoek naar diversiteit in je werkzaamheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Dan is International Security Agency op zoek naar jou!

Jouw droom vacature in de beveiliging vind je bij International Security Agency

Bij ISA is geen dag hetzelfde. Zo bieden wij de mogelijkheid tot het beveiligen van objecten zoals gebouwen en bouwplaatsen, maar hebben wij ook doorgaans openstaande vacatures in de evenementenbeveiliging en hospitaly services.

Heb je nog nog niet de benodigde diploma’s om werkzaam te zijn in de beveiliging? Geen probleem! Onze ISA Academy biedt alle mogelijke opleidingen en trainingen, zodat je snel aan de slag kunt als beveiliger binnen onze organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

Wallen Host nieuwe kleding

Wat zeggen onze werknemers over ISA?

Sinds mei 2020 gestart bij International Security Agency.
Ik ben te werk gesteld bij een mooi object in Amsterdam alwaar ik tot nu toe met veel plezier werk. Er heerst een goede, collegiale sfeer en de functie past bij mij.

Dean Vieira / Objectbeveiliger

ISA is een professionele organisatie met een goede (in)formele sfeer! Zij zorgen goed voor hun medewerkers en zijn daarnaast zeer klantgericht!
Als werknemer kan je goed doorgroeien met ondersteuning vanuit de ISA academy! ISA creëert met alle betrokken en prettige collega’s een veilige omgeving voor iedereen!

Charlynn van 't Riet / ISA Academy

Fijne werkgever, hard werken wordt beloond. Grote diversiteit in de teams, met sympathieke en collegiale mensen die allemaal fijn willen werken. Oog voor elkaar hebben in deze tijd komt maar zelden voor, hier gelukkig nog wél!

Thomas / Evenementenbeveiliger

Het eerste half jaar heb ik zeer fijn gewerkt bij ISA, en ben blij dat ik 6 maanden geleden de overstap naar dit bedrijf heb gemaakt.

Loerenz Piep

Ik voel me erg betrokken binnen de organisatie. Veel doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken.

Reinier van der Does

super leuk hecht bedrijf, waar je elke dienst met plezier naar je werk gaat. en altijd goed en vriendelijk word ontvangen, een echte aanrader

Cheyenne Westra