Keurmerken en Certificeringen

In Nederland mogen bedrijven alleen beveiligingswerkzaamheden uitvoeren als zij een vergunning hebben van het ministerie van Justitie en Veiligheid: het ND-nummer. International Security Agency (ISA) staat geregistreerd onder vergunning ND 1011.

Certificering | ISA Security

ISA werkt volgens de hoogste standaarden van het Keurmerk Beveiliging versie 3. Dit keurmerk hebben wij na een grondige organisatieanalyse ontvangen van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Hierdoor heeft u de garantie dat wij afwijkingen van de beveiligingsnorm doeltreffend signaleren en corrigeren. Nu en in de toekomst.

Certificering | ISA Security

ISA is in het bezit van het Keurmerk Evenementenbeveiliging, afgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Onze organisatie is grondig geanalyseerd en positief beoordeeld op efficiency en effectiviteit.

Dat heeft belangrijke voordelen: wij bieden u een efficiënte werkwijze, doeltreffende resultaten en continuïteit van onze dienstverlening.

Certificering | ISA Security

International Security Agency is lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche, dé branchevereniging voor particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport.

Als een van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland hebben wij drie keurmerken van de branchevereniging.

Certificering | ISA Security

ISA is aangesloten bij de Vereniging voor Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging (VEHB). Deze branchevereniging helpt bedrijven met het organiseren en begeleiden van goede en veilige evenementen.

Denkt u aan hulp voor uw beveiligingsplan en advies over vergunningen. Onze algemeen directeur zit in het bestuur van de VEHB.

Certificering | ISA Security

International Security Agency is een erkend ECABO-leerbedrijf.

Jaarlijks bieden wij verschillende stagiaires in verschillende disciplines een leerwerktraject aan.

Certificering | ISA Security

ISA is lid van de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN). Ruim driehonderd vooraanstaande bedrijven zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging. Een belangrijke activiteit van de VBN is het organiseren van bezoeken bij bedrijven die gewoonlijk niet toegankelijk zijn.

Onze algemeen directeur is bestuurslid van de VBN.

Certificering | ISA Security

ASIS International is een van oorsprong Amerikaanse netwerkorganisatie voor securityprofessionals.

Vooraanstaande beveiligingsbedrijven uit ruim 125 landen zijn lid van ASIS International, waaronder International Security Agency.

Certificering | ISA Security

Een goede bedrijfshulpverlening is van levensbelang voor ISA. Daarom hebben wij ons verbonden aan de hoge kwaliteitsstandaard van NIBHV, het kenniscentrum voor bedrijfshulpverlening.

Van NIBHV ontvingen wij het Keurmerk Nederlands Opleidingsinstituut Bedrijfshulpverlening. Als een van de weinige bedrijven in Nederland.

Certificering | ISA Security

Als lid van de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening (NVB) blijft ISA op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over bedrijfshulpverlening.

Certificering | ISA Security

International Security Agency is lid van de International Foundation for Protection Officers (IFPO).

Deze organisatie biedt opleidingen en een certificatieprogramma om de beveiligingsector te professionaliseren op nationaal, Europees en mondiaal niveau.

Certificering | ISA Security