Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers

Objectbeveiliging

Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en een unieke bezoekbeleving voor uw gast creëren, dat is waar International Security Agency (ISA) met haar objectbeveiliging voor staat.

Neem contact op Vraag offerte aan

Veilige werkomgeving

Een veilige werkomgeving hangt in onze visie samen met de juiste inzet van technische en fysieke beveiligingsmaatregelen in combinatie met een breed gedragen veiligheidsbewustzijn van iedere medewerker. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van onveilige situaties. Door het bevorderen van het zogeheten “welkomstgevoel” ontstaat een plezierig arbeids- en bezoekersklimaat, waarin zowel uw gasten als uw medewerkers zich iedere dag veilig voelen en ook zijn.

Op basis van uw bedrijfscultuur, wensen en unieke omstandigheden ontwikkelt ISA uw beveiligingsconcept op maat.  Hiermee garanderen wij u een onderscheidende objectbeveiliging, die past bij wat u als organisatie wilt uitstralen.

Kantoorbeveiliging

Een inspirerende, veilige en gastvrije kantooromgeving vraagt om integrale oplossingen, waarbij mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken. Kantoren hebben dagelijks te maken met grote aantallen bezoekers, medewerkers en leveranciers, die het kantoorgebouw binnenkomen en verlaten. Hierdoor ontkomt u er niet aan om beveiligingsmaatregelen te treffen, die diefstal, fraude en vandalisme voorkomen om zo een veilige werkomgeving te behouden.

Kantoorbeveiliging op maat
International Security Agency (ISA) ontzorgt u op het gebied van veiligheid, beveiliging en gastvrijheid met een totaaloplossing op maat. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw situatie, budget en de veiligheidsrisico’s in uw kantoorgebouw. Dit resulteert in een kosteneffectieve, preventieve veiligheidsoplossing, waarbij de nadruk ligt op het proactief beveiligen. En waarbij klantenservice en actief en dynamisch gastheerschap sterk op de voorgrond treden.

Een greep uit ons portfolio:

 • Fysieke dienstverlening: Objectbeveiliging, Bouwbeveiliging, Retailbeveiliging, Hospitality Services, Evenementenbeveiliging, Mobiele Surveillance, Alarmopvolging, Interventieteam, Bedrijfsrecherche, Consultancy en opleiding en training.
 • Technische oplossingen en diensten op het gebied van Alarmverificatie, Cameratoezicht, Toegangscontrole, TeleService, Personenalarmering, Beveiligingstechniek en AlarmServiceCentrale (PAC).

Bouwbeveiliging

Bouwlocaties met kostbare machines, gereedschap en installaties zijn een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. De tijdelijke werklocaties zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties doelwit van diefstal en vandalisme. Met als gevolg grote (financiële) schade en eventuele vertragingen in de bouwplanning. Deze bouwlocaties vragen dan ook om specifieke tijdelijke beveiligingsoplossingen, die 24/7 voor een veilig bouwterrein zorgen.

Bouwbeveiliging op maat
Met onze bouwbeveiligingsdiensten waarborgen wij de continuïteit van uw bouw. International Security Agency (ISA) denkt als partner met u mee om uw bouwterrein te beveiligen en vertraging in het bouwproces en/of schade te voorkomen. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw budget en de bouwrisico’s in iedere fase van de bouw. Hierbij bieden wij u een preventieve veiligheidsoplossing op maat, waarbij mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen wij incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord.

Retailbeveiliging

Retailers en winkelpersoneel krijgen steeds vaker te maken met diefstal, agressie en overvallen. Dit gebeurt door veelplegers, winkelend publiek of collega’s. Zij hebben niet altijd door hoeveel schade zij aanrichten. De derving is groot en medewerkers voelen zich steeds onveiliger. Bij winkelketens zonder retailbeveiliging loopt het verlies vaak zelfs op tot meer dan 3% van de totale omzet.

De behoeften van zelfstandige winkeliers, warenhuizen, winkelcentra, shopping malls en winkelstraten zijn verschillend. International Security Agency (ISA) verzekert u van een gerichte beveiligingsoplossing, die aansluit bij uw situatie, veiligheidsprofiel en budget. Voor de beveiliging, veiligheid en gastvrijheid in uw winkel hebben wij een uitgebreid dienstenpakket. Hiermee maakt u niet alleen uw winkel veilig, maar geeft u ook een impuls aan de (winkel)beleving van uw bezoekers.

Een greep uit onze retailbeveiligingsdiensten:

 • Gespecialiseerde winkelsurveillanten en hostessen
 • Burgersurveillanten
 • Collectieve winkelsurveillance
 • Interventieteam
 • Beveiligingscamera’s met analysesoftware
 • Preventiecoach
 • Onderzoek en consultancy

Publieke sector

Het dreigingsbeeld voor instellingen in de publieke sector (Overheid, Onderwijs, Zorg, Musea en overige instellingen) is breed en dynamisch; bezoekers en medewerkers lopen continu in en uit het (semi)openbare gebouw. Diefstal, vandalisme, intimidatie en agressie komt hierdoor vaak voor. Een instelling in de publieke sector hoort in onze visie een plek te zijn waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Patiënten, studenten, ambtenaren, bezoekers en medewerkers moeten zich op hun gemak voelen en veiligheid is daarbij vanzelfsprekend.

Een totaaloplossing op maat voor de publieke sector
International Security Agency (ISA) is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op maat in de publieke sector, o.a. voor gemeenten, zorginstellingen, bibliotheken, musea en onderwijsinstellingen. De publieke sector vraagt om een specialistische inzet van safety en security. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw situatie, budget en de veiligheidsrisico’s in uw gebouw. Dit resulteert in een kosteneffectieve preventieve veiligheidsoplossing, waarbij de nadruk ligt op het proactief beveiligen en klantenservice en actief en dynamisch gastheerschap sterk op de voorgrond treden.

Consultancy & Advies

Vraagt u zich voldoende af hoe het is gesteld met de veiligheid in uw organisatie? Voldoet uw organisatie aan de wettelijke eisen? Kunt u primaire bedrijfsprocessen voortzetten na een incident? Als werkgever wilt u een veilige en gezonde arbeidssituatie bieden aan werknemers en bezoekers. Kennis van de risico’s en onderbouwd inzicht in de gevolgen zijn daarom essentieel.

International Security Agency (ISA) is gespecialiseerd in analyse en advies over risico’s voor uw veiligheid en beveiliging. Welke ontwikkelingen spelen er in uw organisatie? Wat zijn uw ambities en doelstellingen? Waar liggen de risico’s? Deze vragen onderzoeken wij eerst in een professionele risicoanalyse. Daarna laten wij u in een onderbouwde rapportage de sterke en zwakke punten zien van uw organisatie. Tot slot krijgt u gedegen advies over de mogelijke beveiligingsmaatregelen.

U kunt bij onze specialisten terecht voor:

 • Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)
 • (Interim) Safety & Security Management Advisering
 • Calamiteiten-, Bedrijfshulpverlenings- en Ontruimingsplan
 • Crisismanagement
 • Brandveiligheidsinspectie
 • Bedrijfsrecherche
 • Evaluatie en audits
 • Beveiligingssystemen en techniek