WorldPay kiest voor fullservice-dienstverlening ISA!

WorldPay kiest ISA

Payment Service Provider WorldPay was op zoek naar een fullservice-dienstverlener, die de taken op het gebied van Office Management, Security Services en Hospitality Services ten behoeve van het nieuwe high-tech kantoor in Nederland op de Zuidas te Amsterdam kon overnemen. Na een onderhandse aanbestedingsprocedure is International Security Agency (ISA) als nieuwe partner gekozen om de dienstverlening de komende jaren uit te voeren en verder te ontwikkelen.

WorldPay

WorldPay is een van de 15 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf biedt online betaaloplossingen voor zowel het Midden en Klein Bedrijf (MKB) als grote internationale ondernemingen. Je kan bij WorldPay terecht voor alle creditcards, iDEAL, PayPal en 72 andere lokale online betaaloplossingen. Verder worden de meest gangbare valuta en talen ondersteunt. WorldPay is actief in een groot deel van de wereld (25 kantoren in 11 landen over de hele wereld) en daarom goed in staat om grote internationaal opererende bedrijven te bedienen in verschillende landen. Op een normale dag verwerkt WorldPay meer dan 31 miljoen transacties voor mobiel, online en in de winkel – dat is ongeveer 400 per seconde. In 2017 hebben zij 13,1 miljard transacties verwerkt met een totale waarde van ca. 402 miljard.

WorldPay 1

Vergaderen met een view in het nieuwe high-tech kantoor van WorldPay