ISA maakt zich op voor de Jumbo Racedagen 2018!

Aankomend Pinksterweekend is het tijd voor de derde editie van de Jumbo Racedagen op het circuit Zandvoort! International Security Agency (ISA) verzorgt als vaste fullservice-dienstverlener van het circuit voor tienduizenden bezoekers de beveiliging, hospitality, verkeers- & parkeerbegeleiding tijdens het aankomende weekend.

Jumbo Racedagen
De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten tijdens het Pinksterweekend! Immers komt Max op zondag (20 mei 2018) en maandag (21 mei 2018) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! Voeg daarbij de komst van Daniel Ricciardo en David Coulthard op zondag en de spectaculaire Red Bull Caravanrace op maandag…. en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event!

 

ISA beveiligt Jumbo Race Dagen 2018
ISA beveiligt Jumbo Race Dagen 2018