Het is weer tijd voor WWE Live Smackdown!

ISA beveiligt show WWE Live Smackdown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 19 mei 2018 is het weer tijd voor de leukste entertainment show van Nederland: WWE Live Smackdown!
International Security Agency (ISA) verzorgt hierbij de beveiliging en hospitality services voor duizenden bezoekers.

Tijdens WWE Live in Ziggo Dome staan onder andere regerend WWE Kampioen ‘The Phenomenal’ AJ Styles, de Japanse superster Shinsuke Nakamura, regerend SmackDown vrouwenkampioen Charlotte Flair, de eerste vrouwelijke SmackDown titelhouder Becky Lynch en voormalig kampioen Naomi. Deze krachtige vrouwen hebben bewezen dat ze tot de absoute top van WWE behoren.

Voor een glimlach op de gezichten van het publiek zorgt het energieke trio The New Day. De verbaal vuurspuwende Kevin Owens en zijn goede vriend Sami Zayn zullen de WWE-fans in de Ziggo Dome tot op het bot irriteren en voormalig WWE-kampioen Jinder Mahal wil laten zien dat hij de trots van India is. Verwacht 100% familie-entertainment op het hoogste niveau tijdens WWE Live Smackdown!