Ongekend Events en ISA beklinken de samenwerking!

Frits tekent met ISA e1645535913122
Foto v.l.n.r.: Mart Reinders, Jan ten Brink (beiden Ongekend Events), Geert Sijtzema en Roy Sikkema (Beiden ISA)

Vandaag hebben Ongekend Events en International Security Agency (ISA) hun intensieve samenwerking beklonken, door een meerjarige overeenkomst te ondertekenen. Ongekend Events ontwikkelt sinds 2005 unieke event concepten voor een blijvende herinnering.  Met concepten als Frits Friday, Lotje, De Grote Zomerborrel, Buitensporig Festival, Borrel071, Dolle Dansjes en Vondeldisco is Ongekend Events een toonaangevende evenementorganisator in Nederland. In 2020 staan er ca. 70 evenementen in de planning op de meest unieke en mooie locaties door heel Nederland: Van het Hotel Okura Amsterdam tot aan het Hitachi Stadion te Groningen, Ongekend Events kiest bewust voor de dienstverlening van ISA bij al haar evenementen. De gastvrije beveiligers van ISA passen precies bij het beeld dat Ongekend Events richting haar bezoekers wilt uitstralen. Hierbij waarborgen de beveiligers als sfeerbewakers de beveiliging en veiligheid.

Zij leveren proactief een bijdrage aan hetgeen waar Ongekend Events met haar concepten voor staat: Passie voor de muziek, Liefde voor het samenkomen en de viering van het leven. ISA kijkt erg uit naar de komende jaren waarbij zij in het partnership meegroeit met Ongekend Events en hen volledig zal ontzorgen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

unnamed