PERSBERICHT: AFM kiest voor ISA

Amsterdam, 7 april 2020 De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft onlangs een Europese Aanbesteding in de markt gezet voor de levering van beveiligings- en receptiediensten. Na een grondige beoordelingsprocedure heeft International Security Agency B.V. (ISA) de opdracht definitief gegund gekregen. Per 1 mei 2020 start ISA met haar beveiligings- en receptiediensten.   afm gevel   De AFM is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren en bevordert eerlijke en zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten, particuliere beleggers en (semi-) professionele partijen. De AFM ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Het streven is het vertrouwen van consumenten en ondernemingen in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de stabiliteit van het financiële stelsel, het functioneren van de economie, de reputatie en de welvaart van Nederland. Uit de aanbesteding bleek dat AFM op zoek was naar een partner die visie heeft op hospitality en gastbeleving en vindingrijk is waar het gaat om inspelen op latente beveiligingsbehoefte en daarin flexibiliteit toont. Geert Sijtzema (Algemeen Directeur ISA): “ISA heeft de afgelopen jaren een vernieuwend hospitality- & beveiligingsconcept ontwikkeld, die bij verschillende relaties succesvol is geïmplementeerd. Hierbij investeren wij veel in onze medewerkers, die wij onze HERO’s noemen. HERO staat hierbij tevens voor onze kernwaarden: Human First, Encouraging Talent, Redefining Responsibility & Operational Excellence. Zo hebben wij een permanent educatie model ontwikkeld, waarmee wij er voor zorgen dat de proactiviteit en klantgerichtheid van onze medewerkers in een continu proces wordt bevorderd.  Daarnaast is het erg fijn dat AFM de ondernemerszin van ISA uitdaagt door stapsgewijs over te gaan naar een resultaatgerichte samenwerking op basis van gezamenlijk regie. Hetgeen leidt tot een hogere kwaliteit en meer variatie in de dienstverlening. In plaats van enkel een uren-uitvraag, biedt AFM ons de mogelijk om daadwerkelijk waarde toe te voegen door het inbrengen van onze kennis, ervaring en innovatief vermogen. Hiermee garanderen wij AFM direct een lagere Total Cost of Ownership. Wij zijn dan ook erg blij dat de aangeboden visie en adviezen hebben geleid tot dit geweldige resultaat en kunnen niet wachten om te starten bij AFM”.