ISA nieuwe fullservice beveiligingspartner van de Volksbank!

De Volksbank kiest voor ISA

Na een onderhandse aanbestedingsprocedure heeft de Volksbank voor de klantgerichte en proactieve fullservice beveiligingsdienstverlening van International Security Agency (ISA) gekozen.

Na het afronden van het intensieve implementatieprogramma verzorgt ISA de komende jaren als nieuwe partner dagelijks de manbewakingsdiensten op de drie hoofdkantoren te Utrecht, Groningen en Den Bosch. Daarnaast verzorgt ISA landelijk voor circa 650 locaties de alarmopvolging en alarmaansluitingen op een Particuliere Alarmcentrale (PAC).

De Volksbank
De Volksbank is een zelfstandige, puur Nederlandse bankholding met vier onderscheidende banken die dicht bij de klant staan. Alle menselijk, maatschappelijk, duurzaam. De Volksbank voert een multimerkenstrategie met ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Elk van deze merken heeft een eigen, herkenbare positionering die een passende invulling geeft aan de behoeften van zijn klantengroep. Een centrale backoffice en staforganisatie en een krachtige IT-organisatie stellen de Volksbank in staat effectief en efficiënt te werken.

Hieronder de contractondertekening in beeld op het hoofdkantoor te Utrecht.